Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Vegan Caesar saladedressing
40min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Kippenbouillonpasta
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen